Lassila & Tikanoja Oyj on ostanut jäte- ja ympäristöhuoltopalveluita tarjoavan Kiinteistöhuolto Rytkönen Oy:n liiketoiminnan. Iisalmelaisen Kiinteistöhuolto Rytkösen liikevaihto on 2,8 miljoonaa euroa. Vuonna 1971 perustettu yritys on markkinajohtaja Ylä-Savon talousalueella.

”Kaupan myötä toimintamme laajenee uudelle markkina-alueelle. Tästä on hyvä jatkaa, koska Rytkönen on ammattimaisesti hoidettu ja menestyvä yritys”, kertoo toimialajohtaja Petri Salermo L&T:ltä.

Kaupan myötä Kiinteistöhuolto Rytkösen 19 työntekijää sekä yrittäjät Pirjo Rytkönen ja Juha Ahonen siirtyvät L&T:lle.

”Yrittäjinä halusimme uusia haasteita ja myös nykyistä laajemman toimintaympäristön. Osana L&T:tä meillä on mahdollisuus kehittää ympäristöliiketoimintaa sekä omaa ja henkilöstömme osaamista myös jatkossa. Näin voimme palvella asiakkaitamme entistäkin paremmin”, sanoo Pirjo Rytkönen.