Danske Bankille uudet toimitilat Pasilan Visioon kesällä 2017

Danske Bank on solminut pitkäaikaisen vuokrasopimuksen Helsingin Pasilassa sijaitsevan Pasilan Visio –toimitalon tiloista, johon valtaosa pankin Suomen liiketoimintajohdosta sekä tuki- ja pääkonttoritoiminnoista muuttavat kesällä 2017. Yhteinen toimitila tukee Danske Bankin tavoitetta tiivistää pankin yksiköiden välistä yhteistyötä asiakastyytyväisyyden edistämiseksi.
Danske Bankin tuleva toimitalo sijaitsee Pasilassa osoitteessa Televisiokatu 1.
– Pasilan Visio on kooltaan, tiloiltaan, toiminnallisuudeltaan ja sijainniltaan erinomainen toimitalo Danske Bankille. Yhteiset tilat yhä suuremmalle osalle pankkilaisia luovat meille uusia mahdollisuuksia etenkin henkilöasiakasliiketoiminnan ja yritysasiakasliiketoiminnan väliseen yhteistyöhön ja uusien liiketoimintamahdollisuuksien kehittämiseen. Pasila on sijainniltaan keskeinen ja helposti saavutettava niin pankissa vierailevien kuin siellä työskentelevienkin näkökulmasta, sanoo Danske Bank Oyj:n toimitusjohtaja Risto Tornivaara.
Uuteen toimitaloon muuttavat kaikki pankin Haagan kiinteistössä Kaupintiellä sijaitsevat yksiköt sekä osa nykyisin Salmisaaressa sijaitsevista toiminnoista.
Pasilan Visio -kiinteistön omistaa Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia, jonka käytössä kiinteistö tällä hetkellä on. Tilat vapautuvat Fennialta vuoden 2017 alkupuolella, minkä jälkeen Pasilan Visio uudistetaan vastaamaan pankin ja pankkilaisten tarpeita. Mittavia muutostöitä ei kuitenkaan tarvita, sillä vuonna 2008 valmistunut toimitalo on moderniin yrityskäyttöön suunniteltu kiinteistö.

Uudistunut Itis houkuttaa kauppapaikkana: Jättiketjut Gigantti ja Zara avaavat uudet liikkeet syksyllä

print_EzzTkqw353

 

Keväällä toteutetun asiakastutkimuksen mukaan ruokapalveluiden ja muotitarjonnan kysyntä on suurta – syksyn aikana Itis toivottaa tervetulleeksi useita tulokkaita sekä kaupan että ravintolamaailman puolelle.

Muotiketju Zara avaa Suomen suurimman myymälänsä Itikseen. Kodinelektroniikkajätti Gigantti puolestaan ottaa haltuun osan Itiksen Stockmannin entisistä tiloista. Keväällä toteutetun asiakastutkimuksen mukaan ruokapalveluiden ja muotitarjonnan kysyntä on suurta – syksyn aikana Itis toivottaa tervetulleeksi useita tulokkaita sekä kaupan että ravintolamaailman puolelle.

Itiksessä odotetaan vauhdikasta syksyä uusien myymäläavausten osalta. Stockmannin aikaisempi sijainti, yli 10 000 neliömetrin kolmikerroksinen tila, saa uuden vuokralaisen muun muassa Gigantista. Kodinelektroniikkaketjun lisäksi tilaan tulee sijoittumaan noin viisitoista muutakin myymälää.

Itis vahvistaa asemaansa myös muodin ostospaikkana, kun jo tällä hetkellä kauppakeskuksen tarjontaan kuuluva Zara-vaatemyymäläketju avaa lippulaivamyymälänsä myöhemmin syksyllä. Suomen suurin Zara on pinta-alaltaan noin 3000 m2, ja myymälän valikoimista löytyvät uusimmat trendit sekä naisille, miehille että lapsille.

Itiksen teettämän asiakastutkimuksen mukaan lähes puolet asiakkaista hakee käyntinsä aikana vaatteita ja asusteita, joka kymmenes puolestaan kodinelektroniikkaa. Itiksen kauppakeskusjohtaja Kirsi Feirikki iloitseekin uusista avauksista ja myymäläkonsepteista.

– Osa avauksista kuuluu normaaliin vuosittaisiin vaihtuvuuteen. Olemme tällä hetkellä uudistumisemme loppusuoralla, ja tämän syksyn avaukset tukevat asemaamme täyden palvelun kauppakeskuksena. Saimme tutkimuksen kautta asiakkailtamme paljon kiitosta monipuolisesta liike- ja palvelutarjonnastamme ja aiomme tietysti jatkaa samaan malliin.

Kauppakeskuksen houkuttelevuutta lisää myös vuokralaisten aktiivinen ote omien myymäkonseptien uudistamiseen.

– Muun muassa H&M laajensi valikoimaansa naisten, miesten ja lasten muodin osalta sekä toi Itikseen H&M Home -kodinsisustustuotteet, Kirsi Feirikki toteaa.

Alkuvuodesta Itiksen sisustus- ja käyttötavaratarjonta sai vahvistusta design-kauppaketju Tigerin avatessa uuden myymälänsä. Syksyn tulokkaita ovat laadukasta muotia tarjoava Womena, Itikseen palaava eksoottisen muodin ja sisustuksen liike Indiska sekä uudella konseptilla avaava Montin-koruliike. Kauneuspalveluihin oman lisänsä tuovat juuri avanneet Stand -parturi-kampaamo ja Seacret-kauneushoitola.

Myös ravintolapalveluilla suuri kysyntä

Kolmasosa Itiksen asiakastutkimukseen vastanneista ilmoitti käyttävänsä vierailun yhteydessä kahvila- ja ravintolapalveluita. Itiksessä ruokapalveluihin halutaan panostaa, ja tänä syksynä onkin tarjolla paljon uusia mielenkiintoisia makuja.

– Seuraamme tarkasti asiakkaidemme mieltymyksiä ruokapalveluihin liittyen. Seuraavaksi Itiksessa maistuvat laadukkaat aasialaiset maut ja raikkaat salaatit, sillä monipuolinen ravintolatarjonta vahvistuu syksyn aikana thaimaalaisella Thai Orchid -ravintolalla ja Johtocafella, Feirikki kertoo.

Näin tutkimus tehtiin: Asiakastutkimuksen toteutti Suomen tutkimustieto Kauppakeskus Itiksen toimeksiannosta. Tutkimus toteutettiin keväällä 2014, ja siihen osallistui 1011 suomalaista.