52966905_1376374889172183_3117195570179997696_o

Lassila & Tikanoja Oyj keskittää toimintojaan strategiansa mukaisiin ydinalueisiinsa. Osana tätä kehitystä L&T on päättänyt luopua L&T Korjausrakentaminen Oy:n omistuksesta. Vahinkosaneeraukseen ja korjausrakentamiseen keskittyvän tytäryhtiön uusi omistaja on Recover Nordic Group.

Kauppasopimus allekirjoitettiin 12.4.2019, ja kaupan viimeistelyyn liittyvät toimenpiteet saatetaan loppuun 30.4.2019. Yritys jatkaa toimintaansa järjestelyn jälkeen Recover Nordic Korjausrakentaminen Oy:n nimellä entisellä Y-tunnuksella.

Yrityskaupan jälkeen L&T Korjausrakentamisen asiakassuhteet ja palvelut jatkuvat asiakkaille entisellään sekä tuttujen yhteyshenkilöiden hoitamina. Yhteistyötä L&T Oyj:n kanssa jatketaan kaikissa yhteisissä asiakkuuksissa, ja yhteisesti toteutettuja palveluita kehitetään edelleen vahvasti kaikilla rintamilla.

”Yhtiömme saa nyt omistajan, joka haluaa entistä vahvemmin kehittää liiketoimintaamme ja olemassa olevia palveluitamme. Recover Nordic Group on pohjoismainen vahinkosaneerauksen ja korjausrakentamisen markkinajohtaja, ja yhdistymisemme seurauksena tulemme olemaan suurin palveluntarjoaja Suomessa valituilla palvelualueillamme. Lähdemme vahvistunein voimin sekä erittäin innostuneina yrityskaupan tuomista mahdollisuuksista kehittämään asiakkaidemme entistä parempaa palvelua ja yhteisiä toimintoja”, yhtiön johdossa jatkava Janne Vanhanen sanoo.

”Olemme yhteydessä asiakkaisiimme mahdollisimman pian ja kerromme lisää vahvistuneesta toiminnastamme”, Vanhanen lisää.

”Vahinkosaneeraus ja korjausrakentaminen ovat olleet hyvää liiketoimintaa, mutta niillä on rajoitetusti synergioita L&T:n muiden liiketoimintojen kanssa. Yhtiössä on paljon potentiaalia, ja on hienoa, että sille löytyi uusi omistaja, joka haluaa kehittää sen liiketoimintoja ja palveluita”, L&T:n Kiinteistöpalveluiden toimialajohtaja Tuomas Mäkipeska sanoo.

”Olemme seuranneet tyytyväisinä L&T Korjausrakentaminen Oy:n viimeaikaista kehitystä ja odotan innolla, että pääsemme yhdessä yhtiön johdon kanssa ja kehittämään palveluitamme täysin uudelle tasolle. Yrityskaupan myötä meistä tulee markkinajohtaja Suomessa, ja uskomme että L&T Korjausrakentaminen Oy on strategisesti täydellinen lisäys Suomen nykyisiin liiketoimintoihimme”, Recover Nordic Groupin toimitusjohtaja Bjørn Herlofsen sanoo.

L&T Korjausrakentamisen ja Recover Nordic Finlandin yhteenlaskettu liikevaihto oli noin 45 miljoonaa euroa vuonna 2018. Yhtiöt työllistävät liki 350 henkilöä.