Lassila & Tikanoja Oyj ja SATO Oyj ovat solmineet kolmivuotisen sopimuksen koskien kiinteistöhuolto- ja siivouspalveluita. L&T vastaa eri puolilla Suomea yli 170 SATOn asuntoyhtiön huoltotöistä, ulkoalueiden hoidosta ja yleisten tilojen siivouksesta.

L&T ja SATO ovat tehneet yhteistyötä kiinteistöpalveluissa jo usean vuoden ajan. L&T on SATOn suurin kumppani kiinteistöhuolto- ja siivouspalveluissa. Yhteistyön keskiössä on parantaa asukkaan viihtyvyyttä entisestään.

”Tavoitteenamme on tarjota kattavat vuokra-asumisen vaihtoehdot ja erinomainen asiakaskokemus asukkaillemme. Näitä tavoitteita tulee myös kumppaneidemme tukea. Meillä on hyviä kokemuksia yhteistyöstä L&T:n kanssa ja uskomme, että yhteistyöllä pystymme edelleen parantamaan asumisviihtyvyyttä kiinteistöissämme”, kertoo yksikön johtaja Juha-Pekka Järvenpää SATO:sta.

SATO ja L&T ovat panostaneet kiinteistönhoitopalveluiden laatuun järjestämällä kiinteistönhoitohenkilöstölle muun muassa yhteisiä koulutuksia. Uuden sopimuksen myötä jatkuu myös työ kiinteistötietojärjestelmien automaattisen tiedonsiirron kehittämiseksi.

”Työntekijöidemme yhteisen koulutuksen lisäksi panostamme yhdessä energiakulutuksen optimointiin. Lisäksi yhteinen johtamisjärjestelmä pyrkii tuottamaan jatkuvasti tehokkaampia palveluratkaisuja SATO-asukkaiden viihtymisen parantamiseksi”, sanoo toimialajohtaja Petri Myllyniemi Lassila & Tikanojalta.