b60295152c67b69a_800x800ar

Hartwall on irtisanonut markkinointisopimuksensa Hartwall Arenaa hoitavan Helsinki Halli Oy:n kanssa. Osa areenasta on kansainvälisillä pakotelistoilla olevien venäläisten omistuksessa. Jatkossa areena ei kanna Hartwallin nimeä, ja Hartwallin logo on tänään poistettu areenan seinästä.

Hartwall on ollut areenan juomatoimittaja sen avautumisesta lähtien ja areenan nimi on pysynyt samana jo yli 20 vuotta. Osa areenan osakkeista on venäläisten kansainvälisillä pakotelistoilla olevien henkilöiden omistuksessa. Venäjän Ukrainassa aloittaman sodan vuoksi Hartwall lopettaa markkinointiyhteistyönsä areenaa hoitavan Helsinki Halli Oy:n kanssa.

”Venäjän aloittama sota on järjetön ja tuomittava teko. Emme tee enää markkinointiyhteistyötä Helsinki Halli Oy:n kanssa Venäjän sotatoimien vuoksi. Jatkossa areena ei kanna Hartwallin nimeä, ja Hartwallin logo on poistettu areenan seinästä”, kertoo toimitusjohtaja Kalle Järvinen Hartwallilta.