YIT on solminut sopimukset kolmen toimitilakiinteistön myynnistä eri toimijoille. Kaupat solmittiin Vantaan Tikkurilassa sijaitsevan toimisto- ja liikekeskus Dixin liikekeskuksesta, Liettuan Vilnassa sijaitsevasta Grand Office -toimitilakiinteistöstä sekä Helsingin Käpylässä sijaitsevasta Osmontien toimistokiinteistöstä. Sopimusten kokonaisarvo on noin 85 miljoonaa euroa, josta noin 50 miljoonaa euroa kuuluu pääoman vapautusohjelman piiriin. Liikevaihtoa kirjataan Q3:lle valmius- ja vuokrausasteiden mukaisesti yhteensä noin 40 miljoonaa euroa. Välitön kassavirtavaikutus on noin 20 miljoonaa euroa.

Toimisto- ja liikekeskus Dixin liikekeskuksen ostaja on tanskalainen kiinteistösijoittaja NREP Nordic Strategies Fund. Kaupan kohteena oleva kolmikerroksinen kauppakeskus on laajuudeltaan noin 9 100 neliömetriä, ja se toteutetaan kahdessa vaiheessa. Ensimmäinen vaihe, noin 5 200 neliömetriä liiketilaa, valmistuu joulukuussa 2014. Toisen vaiheen, noin 3 900 neliömetriä, rakentaminen käynnistyy keväällä 2015 ja valmistuu joulumyyntiin 2016. Kauppaan sisältyvät lisäksi noin 200 autopaikkaa ensimmäisessä rakennusvaiheessa valmistuvasta pysäköintitalosta. Kohteelle haetaan LEED-ympäristösertifikaattia tavoitteena Platinum-taso.

Liettuan Vilnassa sijaitsevan Grand Office -toimitilakiinteistö myytiin virolaiselle sijoitusyhtiölle Capital Mill OÜ:lle. Kaupan kohteena on noin 10 000 neliömetrin kokoinen, 21-kerroksinen toimitilakiinteistö ja sen yhteydessä sijaitsevat parkkitilat noin 290 autolle. Kohde valmistui toukokuussa 2014, ja ankkurivuokralaisina ovat muun muassa vakuutusyhtiö BTA ja sähköverkkoyhtiö Lesto. Lisäksi kiinteistössä sijaitsee myös YIT:n liettualaisen tytäryhtiön toimisto. Grand Office sijaitsee vuonna 2006 hankitulla Vilspan tontilla, jolla on myös YIT:n rakentama, tänä vuonna valmistunut hypermarket Prisma. YIT rakentaa tontille parhaillaan myös asuntoja.

Lisäksi YIT on allekirjoittanut sopimuksen Helsingissä sijaitsevan Osmontien toimistokiinteistön myynnistä VVT Kiinteistösijoitus Oy:n hallinnoimalle VVT Property Fund I Ky:lle. Käpylän Osmontiellä sijaitsevan kuusikerroksisen toimistokiinteistön rakennustyöt aloitettiin syyskuussa 2014. Toimistotalo on laajuudeltaan noin 3 300 neliömetriä ja se valmistuu lokakuussa 2015. Kiinteistön vuokralaiseksi tulee muun muassa Helen Sähköverkot Oy (HSV). Osmontie 38:aan sijoittuva toimistotalo suunnitellaan YIT:n energianero-konseptin mukaisesti, jolloin energiatehokkaisiin ratkaisuihin ja kiinteistöteknisiin järjestelmiin kiinnitetään erityistä huomiota. Kohteelle haetaan LEED-ympäristösertifikaattia tavoitteena Gold-taso.