af7a2056b156f601_800x800ar

Kauppakeskus Ison Omenan laajennuksen ensimmäinen vaihe avautuu tämän vuoden elokuussa. Ison Omenan tarjonta on paljon muutakin kuin ostamista. Kauppakeskukseen tulee merkittävä tarjonta yksityisiä ja julkisia palveluita.

Kolmanteen kerrokseen sijoittuu Espoon kaupungin 6 000 m2 palvelutori, jossa kaupunkilaisia palvelee yksissä yhteisissä tiloissa muun muassa terveyskeskus, neuvola, kirjasto, KELA ja HUS:in laboratorio. Olarin seurakunta muuttaa uusiin suurempiin tiloihin, joissa järjestetään muun muassa toimintaa perheille ja nuorille.

Julkisten palveluiden lisäksi Isosta Omenasta löytyy erinomaiset yksityiset terveydenhoitopalvelut. Nykyisten vuokralaisten Diacorin, Ison Omenan hammaslääkäreiden, Medilaserin lisäksi Isossa Omenassa avaavat OmaHammaslääkäri ja Terveystalon lääkärikeskus. Hyvinvointia tarjoavat myös Espoon hierojakoulu ja Hierojakoulu Atlas.

Isossa Omenassa voi tehdä myös vapaaehtoistyötä luovuttamalla verta ja auttaa näin potilaita Suomen sairaaloissa. Veripalvelu on toiminut Isossa Omenassa jo muutaman vuoden.

Etsimme alun perin tiloja kauppakeskuksesta juuri sen asiakasvirtojen takia. Ihmiset piipahtavat luovuttamassa verta nähdessään asiointireittiensä varrella olevan Veripalvelun toimipisteen. Tiesimme kauppakeskuslaajennuksesta ja metrohankkeesta, ja nämä olivatkin meille ratkaisevia päättäessämme tulla Isoon Omenaan. Odotamme kovasti jo metroliikenteen avausta ja uusia verenluovuttajia”, SPR:n verenluovutuksen operatiivinen johtaja Maarit Kuusisaari-Bergström sanoo.

Kauppakeskuksen uudisosaan sijoittuvat monipuoliset kauneudenhoidon palvelut. Salon West Spa muuttaa uusiin tiloihin, uusina kampaamotoimijoina Isossa Omenassa avaavat mm. Piece of Hair ja Hiusfashion.

”Monipuolisilla palveluilla on meille tärkeä rooli. Iso Omena ei ole vain kauppakeskus, vaan ainutlaatuinen palvelukeskittymä, jossa voi hoitaa samalla käynnillä monta erilaista asiaa”, Cityconin kaupallinen johtaja Sanna Yliniemi sanoo.