Kiinteistötyönantajien hallitus vuodelle 2015 nimettiin Turussa pidetyssä liittokokouksessa 26. syyskuuta.

Kiinteistötyönantajien hallituksen puheenjohtajana jatkaa ISS Palvelut Oy:n toimitusjohtaja Kari Virta. Varapuheenjohtajana jatkaa kiinteistöneuvos Hannu Salonen, HH-Kiinteistöpalvelut Oy:n hallituksen puheenjohtaja.

Uusina jäseninä hallitukseen nimettiin toimitusjohtaja Ismo Heikkonen RTK-Palvelu Oy:stä sekä toimitusjohtaja Heikki Pesu Are Oy:stä.

Vanhoina jäseninä hallituksessa jatkavat toimitusjohtaja Juhapekka Joronen, SOL Palvelut Oy, toimitusjohtaja Harri Järvenpää, Lännen Kiinteistöpalvelu Oy, toimitusjohtaja Johan Mild, Coor Service Management Oy, toimitusjohtaja Pekka Ojanpää, Lassila & Tikanoja Oyj, toimitusjohtaja Kalevi Ranta, Rovanapa Oy sekä hallintojohtaja Päivi Repo, Rewest Oy.

Hallituksen varajäsenenä jatkaa varatoimitusjohtaja Suvi Kuusisto N-Clean Oy:stä. Uudeksi varajäseneksi valittiin toimitusjohtaja Tomi-Erik Aravirta Kiinteistö- ja ympäristöpalvelut Oy:stä.

Kiinteistötyönantajat ry on kiinteistöalan ainoa työnantajajärjestö ja kiinteistöpalveluja tuottavien yritysten elinkeinopoliittinen edunvalvoja. Liiton 550 jäsenyritystä tarjoavat kiinteistön hoito- ja ylläpitopalveluja, erilaisia toimitila- ja käyttäjäpalveluja sekä kiinteistöliiketoimintaan, kiinteistöjen hallinnointiin ja isännöintiin liittyviä palveluja. Kiinteistöpalveluala työllistää Suomessa yli 100 000 henkilöä.

Uusi hallitus aloittaa toimintansa 1.1.2015.