Lassila & Tikanoja tuottaa OP-Pohjolan kiinteistöihin palvelukokonaisuuden, joka kattaa kiinteistöhuolto-, kiinteistötekniikka-, siivous- ja tukipalvelut. Tavoitteena on luoda viihtyisiä ja turvallisia työskentelyolosuhteita kustannus- ja energiatehokkuudesta tinkimättä.

L&T on tuottanut OP-Pohjola-ryhmälle siivous- ja jätehuollon palveluja usean vuoden ajan ja nyt yhteistyösopimus laajenee koskemaan kiinteistöpalvelujen kokonaisuutta OP-Pohjolan Helsingin päätoimipisteessä Vallilassa ja Helsingin OP:n konttoreissa.

Sisä- ja ulkoalueiden huollon lisäksi L&T huolehtii Helsingin Vallilan korttelin kiinteistöjen teknisten järjestelmien ylläpidosta ja energianhallinnasta. L&T hoitaa myös tilojen siivouksen sekä tukipalvelut, kuten aulaemäntä-, vastaanotto-, postitus-, logistiikka- ja lähettipalvelut.

”Tuotamme OP-Pohjola-ryhmälle palvelukokonaisuuden, joka ylläpitää kiinteistön arjen toimivuutta, kehittää tilojen käytettävyyttä ja energiatehokkuutta sekä tarjoaa tilojen käyttäjille viihtyisät ja turvalliset työskentelytilat. Vaihtoehtona yksittäisten palvelusuoritteiden ja useiden kumppaneiden kanssa toimimiseen, palvelukokonaisuuden hoitaminen yhden kumppanin kautta mahdollistaa tehokkaan töiden järjestelyn sekä palvelun laadun seurannan ja kehittämisen”, kertoo toimialajohtaja Petri Myllyniemi L&T:ltä.

”Yhteistyömme L&T:n ympäristöpalveluiden kanssa on tuottanut toiminnallemme positiivista lisäarvoa. Odotamme, että L&T:n laaja palvelukokonaisuus varmistaa meille laadukkaat ja kustannustehokkaat palvelut. Lisäksi meille on tärkeää, että palveluja kehitetään ja kiinteistöpalveluja tarkastellaan yhtenä kokonaisuutena, sanoo Toimitilapalveluiden yksikönpäällikköAnne Koskela OP-Pohjolasta