Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia ja Onvest Oy ovat 29.2.2016 tehneet kiinteistön kaupan Vantaan Kaivokselassa sijaitsevasta Are Oy:n pääkonttorikiinteistöstä. Samassa yhteydessä solmittiin Fennian ja Are Oy:n välille pitkäaikainen vuokrasopimus. Kiinteistöllä sijaitsee vuonna 2002 valmistunut 5 609 m2:n suuruinen toimistorakennus.

“Laadukas toimistorakennus näkyvällä paikalla Hämeenlinnanväylän varrella ja vahva vuokralainen täydentää erinomaisena kassavirtakohteena kiinteistöportfoliotamme”, kertoo Fennian kiinteistösijoitusjohtaja Timo Rantala .

“Kiinteistöjen transaktiomarkkinoilla kotimaassa vallitsee hyvä markkinatilanne. Kysyntä on vilkasta varsinkin kohteissa, joissa on vakaa vuokralainen ja pitkäkestoinen vuokrasopimus. Fennia on hyvä ja pitkäjänteisesti toimiva vuokranantaja Onvest-konsernin talotekniikkaurakoinnin ja kiinteistön ylläpidon palveluita tuottavalle Arelle. Nyt tehty kauppa on jatkoa konsernin kiinteistöliiketoiminnan uudelleen suuntaamiselle.”, kertoo Onvest Oy:n toimitusjohtaja Timo Alamiekkaoja .