Aberdeen myi toimistokiinteistön Tikkurilasta Eliten kiinteistörahastolle

140102_Vernissakatu_006

Aberdeen Asset Managementin hallinnoima kiinteistörahasto Aberdeen European Balanced Property Fund on myynyt Vantaan Tikkurilassa osoitteessa Vernissakatu 1 sijaitsevan toimistokiinteistön Elite Varainhoidon Vuokratuotto -erikoissijoitusrahastolle. Kiinteistö on rahaston ensimmäinen toimitilakiinteistö.

Kiinteistö sijaitsee Tikkurilan keskustassa Tikkurilan aseman ja liikekeskus Dixin läheisyydessä. Vuonna 2006 valmistuneen modernin toimistotalon vuokrattava pinta-ala on yhteensä 4 960 m2, ja kohteen suurimpia vuokralaisia ovat Chromaflo Technologies, Vantaan kaupunki sekä Senaatti-kiinteistöt. Vuokrattavaa vapaata toimistotilaa kiinteistössä on kaupantekohetkellä noin 850 m2. 

”Myyty kohde oli euroalueelle sijoittavan rahastomme ensimmäisiä sijoituksia Suomessa, ja tuotto-odotuksemme täyttyessä päätimme myydä kiinteistön hyvässä markkinatilanteessa. Kauppaprosessi Eliten kanssa sujui jouhevasti”, sanoo Aberdeen European Balanced Property Fundin rahastonhoitaja Gert-Jan Kapiteyn.

Aberdeen European Balanced Property Fund hallinnoi tällä hetkellä kiinteistöjä yhteensä 738 miljoonan euron arvosta.

”Olemme tyytyväisiä rahastomme Elite Vuokratuoton ensimmäiseen toimitilakiinteistön hankintaan, ja tavoitteemme on edelleen kasvattaa kaikkia kiinteistörahastojamme vireillä olevilla ja tulevilla kiinteistökaupoilla. Aberdeenin kaltaisen ammattimaisen toimijan kanssa hankintaprosessi ja sopimusten laatiminen sujuivat suunnitellusti ja sovitussa aikataulussa” sanoo Eliten kiinteistörahastoista vastaava johtaja Jaakko Ristola.

Myyjän neuvonantajana kaupassa toimi JLL.