YIT myy päiväkotikiinteistön eQ Hoivakiinteistöt -rahastolle

medium_Paivakoti_Veikkola_jpg

YIT on allekirjoittanut sopimuksen rakenteilla olevan päiväkodin myynnistä Erikoissijoitusrahasto eQ Hoivakiinteistöille. Päiväkoti sijaitsee Pajalassa, Järvenpäässä, ja se on pinta-alaltaan reilut 600 neliömetriä. Joulukuussa 2015 valmistuvaan päiväkotiin tulee lähes 80 hoitopaikkaa lapsille. Vuokralaisena ja päivähoitopalveluiden tuottajana toimii Suomen Tenava päiväkodit Oy.

Päiväkoti Tenava-Kulma on suunniteltu yhdessä Suomen Tenava päiväkotien kanssa ja siinä on huomioitu päiväkotitoimintojen erityispiirteet. Päiväkodista tulee virikkeellinen ja viihtyisä sekä lapsille että henkilökunnalle. YIT on myös vastannut tänä keväänä Suomen Tenava päiväkodeille Veikkolaan ja Sundsbergiin valmistuneiden päiväkotien toteutuksesta.

”YIT on auttanut meitä hankkeen kehittämisessä ja hoitanut koko hankkeen hyvin. Meidän tarpeemme on käyty yksityiskohtaisesti yhdessä läpi. Tenava-Kulma-päiväkodin perustaminen vastaa Järvenpään kaupungin tarpeisiin lisätä päivähoitopaikkoja. Pajalaan rakennettava yksityinen päiväkoti tullaan avaamaan tammikuun alusta 2016. Teemme yhteistyötä tällä hetkellä jo 11 kunnan kanssa.”, kertoo Suomen Tenava Päiväkodit Oy:n vt. toimitusjohtaja Eila Hassinen.

medium_Paivakoti_Jarvenpaa_jpg

”Tämä on kolmas päiväkoti, jonka toteutamme Suomen Tenava päiväkotien ja YIT:n kanssa. Olemme iloisia siitä, että voimme jatkaa hyvin alkanutta yhteistyötämme, ja että eQ Hoivakiinteistöt on valittu tämän hankeen omistajaksi. Tenava-Kulma sijaitsee hyvällä paikalla keskellä kehittyvää asuinaluetta ja sopii siten loistavasti rahastomme pitkä-aikaiseksi sijoituskohteeksi”, kertoo eQ Hoivakiinteistöt -rahaston sijoitusjohtaja Robert Landtman.

”YIT kehittää ja toteuttaa aktiivisesti hoiva- ja päiväkotihankkeita. Ne perustuvat tiiviiseen yhteistyöhön palveluntuottajien ja sijoittajien kanssa. Hankkeita kehitetään yhdessä alusta asti, jolloin tilat ovat valmistuessaan toimivia palveluntuottajille ja hyviä sijoituskohteita kiinteistösijoittajille. YIT:llä on rakenteilla useita hoivahankkeita pääkaupunkiseudulle ja sen lähiympäristöön”, toteaa hankekehitysjohtaja Timo Erkkilä YIT:ltä.