• Taaleritehdas myy asunnot LähiTapiolalle
  • Asunnot on kaikki rakennettu neljän vuoden sisällä ja ne ovat korkealaatuisia
  • Kohteet sijaitsevat pääosin Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla, yksi yhtiöistä sijaitsee Lahdessa

Taaleritehtaan Pääomarahastot Oy:n hallinnoimat Taaleritehtaan Asuntorahastot I Ky ja III Ky on myyty eilen 22.12.2014 allekirjoitetulla kaupalla LähiTapiola-ryhmän Vahinkovakuutukselle ja Henkiyhtiölle. Rahastot muodostuvat 10 kokonaisesta asuinkiinteistöstä, joissa on yhteensä 509 korkeatasoista vuokra-asuntoa. Kohteet sijaitsevat pääosin Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla – yksi yhtiöistä sijaitsee Lahdessa.

”Taaleritehtaan ensimmäiset asuntorahastot perustettiin kehittämään uusia korkeatasoisia vuokra-asuntoja pääkaupunkiseudun kasvavaan vuokra-asuntotarpeeseen. Kohteet on toteutettu ja vuokrattu yhdessä Asuntoverstas Oy:n kanssa ja niiden toiminta on vakiintunut pitkäaikaiseen vuokra-asunto omistukseen sopivaksi. Taaleritehtaan rahastojen missio on näin ollen täytetty ja kohteet soveltuvat erinomaisesti pidempiaikaisen sijoittajan portfolioon. Olemme iloisia löydettyämme LähiTapiolan jatkamaan kohteiden vuokrauskäyttöä”, kertoo Taaleritehtaan Pääomarahastot Oy:n toimitusjohtaja Karri Haaparinne.

Taaleritehtaalla on kaupan jälkeen yhteensä kolme asuntorahastoa, joiden kehittämiseen keskitymme edelleen. Rakennutamme viimeisimmän Taaleritehtaan Asuntorahasto VI:n nimissä parhaillaan yli 500 asuntoa pääkaupunkiseudulle. Näkemyksemme mukaan kiinnostavia kohteita löytyy edelleen ja jatkamme kiinteistöihin sijoittamista myös tulevaisuudessa.

Taaleritehdas panostaa Suomeen

Yksi yrityksemme peruskivistä on alusta saakka ollut suomalaisuus. Haluamme tukea Suomen kasvua ja edistää suomalaista yritystoimintaa ja yrittäjyyttä. Emmekä ole yksin – suurin osa asiakkaistamme haluaa sijoittaa Suomeen, koska meillä on toimivat pääomamarkkinat ja tutut sijoituskohteet. Ymmärrys Suomen markkinoista ja halu toimia Suomessa ovat sijoittajille tärkeitä asioita. Yrittäjyyden tukemisen lisäksi Taaleritehdas haluaa tarjota sijoittajille mahdollisuuden olla mukana uusissa hankkeissa ja liiketoiminta-alueilla, joilla tuetaan Suomen kasvua.