Erikoissijoitusrahasto Fennica Toimitilat I on ostanut Aberdeenin Kauppakeskuskiinteistöt FEA -rahastoon kuuluneen liiketilakiinteistön Seinäjoelta.

Seinäjoella Rengastien tunnetulla kauppa-alueella sijaitseva 7500m2 liikekiinteistö on monikäyttäjäkohde, jonka vuokralaisena toimivat mm. Motonet Oy, Puustelli Group Oy, Pohjanmaan Kaluste Oy sekä Huonekaluliike Kaluste-Kaverit Oy. Kiinteistön ostohetken käyttöaste on 100 %.

“Olemme tyytyväisiä saadessamme rahaston salkkuun uuden liiketilakiinteistön hyvältä kauppapaikalta. Pohjanmaan yleisesti vahva taloudellinen tilanne tukee liiketilakiinteistöön sijoittamista”, toteaa rahastonhoitaja Elina Puhakainen.

“Haasteellisessa ja vaihtelevassa sijoitusmarkkinassa sijoittaminen kiinteistöihin on kasvattanut tasaisesti suosiotaan. Varsinkin toimitilojen tuoma vakaa ja verrattain hyvä kassavirta sekä perinteisesti maltillinen arvonmuutos ovat tekijöitä, joita sijoittajat koostaan riippumatta nyt arvostavat”, kertoo kiinteistösijoitusjohtaja Timo Rantala .

Tähän mennessä rahasto on kuluvan vuoden aikana ostanut kiinteistöjä yhteensä noin 55 miljoonalla eurolla. Rahaston kiinteistöomaisuuden arvo kasvoi uuden kaupan myötä noin 178 miljoonaan euroon.