8aedd568-b0eb-4e87-b9d2-70c43ecd8062-main_image

Tero Tahkola

Suomen Kiinteistönvälittäjäliitto SKVL ry:n puheenjohtajana aloittaa yrittäjä, kiinteistönvälittäjä Tero Tahkola Oulusta. Varapuheenjohtajana jatkaa yrittäjä, kiinteistönvälittäjä Katja Määttälä Kuopiosta. Hallituksen kokoonpanosta päätti 20.11.2015 kokoontunut SKVL:n liittokokous.

Hallituksen varsinaisina jäseninä vuonna 2015 toimivat Juha P. Järvinen Tampereelta, Tomi Keto-Tokoi Lahdesta, Tuula Lindström Turusta, Markku Rautanen Vantaalta, Ingemar Tåg Vaasasta ja Marko Perälä Jyväskylästä.

Hallituksen varajäseniksi valittiin Anne Hietala Tampereelta ja Jouni Paasio Turusta.
Alueneuvoston kokoonpano

Syyskokouksessa vahvistettiin myös hallituksen apuna ja sen valvonnan alaisena toimivan alueneuvoston kokoonpano kaudelle 2016. Puheenjohtajana toimii liiton varapuheenjohtaja Katja Määttälä Kuopiosta. Jäseninä ovat Sari Harilainen Espoosta, , Reija Kaskimäki Ähtäristä, Saara Keihäs Orivedeltä, Kristen Kunnas Porista, Jouni Paasio Turusta, Marko Palhomaa Mikkelistä, Sanna-Mari Poutiainen Kuopiosta, Mikko Savolainen Jyväskylästä, Toini-Maria Uhlbäck Lahdesta ja Risto Volanen Porvoosta.