11899918_1633675680250973_2028942262990552271_n

Kotilinkki Oy on tänään julkaissut uuden verkkopalvelun, joka muuttaa kiinteistönvälitystoiminnan. Asunnon myyjä voi nyt laittaa asunnon myyntiin Kotilinkki.fi –palvelun kautta helposti ja nopeasti. Tämä mahdollistaa edullisen välityspalkkion ja myyjä saa samalla käyttöönsä kaikki kiinteistönvälityksen ammattilaiset.

Digitaalinen toimeksiantosopimus

Asunnon myyjä kirjaa palveluun omat tietonsa sekä kohteen osoitteen ja tekee samalla toimeksiantosopimuksen. Toimeksianto vahvistetaan pankkitunnuksilla, jonka jälkeen tieto uudesta kohteesta lähtee välitysliikkeelle. Välitysliikkeestä otetaan yhteyttä valokuvien ottamista sekä tarkempien tietojen kirjaamista varten.

“Haluamme tarjota uudenlaisen, helpon ja edullisen tavan myydä asunto. Kotilinkki.fi –palvelussa voi laittaa asunnon myyntiin milloin vain ja mistä vain. Välittäjä hoitaa koko myyntiprosessin,  jolloin myyjän ei tarvitse huolehtia näytöistä tai paperitöistä. ” Kertoo Kotilinkki Oy:n toimitusjohtaja Antti Myllymäki.

Kuka tahansa kiinteistönvälittäjä voi myydä asunnon

Tavallisesti asunnon myynnin käynnistää arviokäynnit, jolloin eri välitysliikkeiden välittäjät käyvät arvioimassa asunnon. Samalla myyjä yrittää valita heistä sopivimman välittäjän.

“Kotilinkki helpottaa tätä vaihetta. Arviokäyntejä ei enää tarvita ja aikaa säästyy huomattavasti. Lisäksi päätöstä parhaasta välittäjästä ei tarvitse tehdä. Kun kohde tulee myyntiin Kotilinkin kautta, voi esittelyn ja myynnin hoitaa kuka tahansa kiinteistönvälittäjä.” Sanoo Antti.

Myös asunnon ostajalle tämä tuo uuden ulottuvuuden. Kun myynti-ilmoitus on Kotilinkin kohde, voi hän pyytää vaikka tuttua kiinteistönvälittäjää esittelemään ja myymään kohteen. Antti kertoo, että tällä tavalla annetaan myös kiinteistönvälittäjille mahdollisuus myydä muita kuin oman välitysliikkeen kohteita.

Vaikka digitaalisuus tuo kiinteistönvälitykseen uuden ulottuvuuden, tehdään varsinainen myyntiprosessi perinteisellä tavalla. Kohteet ovat esillä perinteisissä johtavissa myyntikanavissa, kuten Etuovi.com ja oikotie.fi.  Välittäjä hoitaa kaikki tarvittavat asiakirjat sekä huolehtii asunnon esittelyistä ja kaupanteosta loppuun saakka, mikä tuo monelle turvallisuutta asuntokauppaan.

Katso lisätietoja palvelusta osoitteessa kotilinkki.fi