CapMan Real Estate myy viiden tähden hotellikiinteistön Helsingin keskustassa Deka Immobilienille

CapMan Nordic Real Estate -rahasto on sopinut myyvänsä Helsingin ydinkeskustassa osoitteessa Yrjönkatu 13 sijaitsevan hotellikiinteistön saksalaisen Deka Immobilienin hallinnoimalle rahastolle. CapMan Real Estate muuntaa kiinteistön Hotel St. George -nimiseksi 153 huoneen luksushotelliksi, jota operoi Kämp Collection Hotels. Muutostyöt ovat vielä kesken ja kaupan odotetaan toteutuvan kesällä 2017 hotellin valmistuttua ja sen avattua ovensa yleisölle.

“Olemme erittäin iloisia, että olemme löytäneet pitkäaikaisen omistajan tälle Helsingin keskustassa sijaitsevalle arvokiinteistölle jo kehitysvaiheessa. Hankkeessa toteuttamamme lisäarvo on nimenomaan rakennuksen muutosprojektissa, jota teemme yhteistyössä Kämp Collection Hotelsin kanssa. Projekti on hyvässä vaiheessa ja saatamme sen loppuun kesällä 2017, jolloin Hotel St. George, Helsingin uusin luksushotelli, avaa ovensa”, kommentoi CapMan Real Estaten partneri Juhani Erke.   

Perusteellisen muutostyön jälkeen Hotel St. Georgessa tulee olemaan 153 huonetta, uima-altaallinen spa, ravintola, cocktail-baari sekä sisäpihan talvipuutarha. Hotelli on erityisesti suunnattu liikematkustajille sekä Helsingin kasvavalle turistimäärälle.

Yrjönkatu 13 on CapMan Nordic Real Estate -rahaston kolmas irtautuminen. Vuonna 2013 perustettu 273 milj. euron suuruinen rahasto sijoittaa pohjoismaisissa kasvukeskuksissa sijaitseviin toimisto-, liike- ja asuinkiinteistöihin.